FBS Отвори сметка - FBS North Macedonia - FBS Северна Македонија

Како да отворите сметка и да се најавите на FBS


Како да отворите сметка на FBS


Како да отворите трговска сметка

Процесот на отворање сметка во FBS е едноставен.
 1. Посетете ја веб-страницата fbs.com или кликнете овде
 2. Кликнете на копчето „Отвори сметка “ во горниот десен агол на веб-локацијата. Ќе треба да ја поминете процедурата за регистрација и да добиете лична област.
 3. Можете да се регистрирате преку социјална мрежа или рачно да ги внесете податоците потребни за регистрација на сметката.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Внесете ја вашата валидна е-пошта и полно име. Проверете дали податоците се точни; тоа ќе биде потребно за верификација и непречен процес на повлекување. Потоа кликнете на копчето „Регистрирај се како трговец“.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Ќе ви биде прикажана генерирана привремена лозинка. Можете да продолжите да го користите, но ви препорачуваме да ја креирате вашата лозинка.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Врската за потврда на е-пошта ќе биде испратена на вашата адреса за е-пошта. Погрижете се да ја отворите врската во истиот прелистувач во кој е вашата отворена Лична област.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Штом вашата е-пошта е потврдена, ќе можете да ја отворите вашата прва трговска сметка. Можете да отворите вистинска сметка или демо.

Ајде да поминеме низ втората опција. Прво, ќе треба да изберете тип на сметка. FBS нуди различни типови сметки.
 • Ако сте почетник, изберете цент или микро сметка за да тргувате со помали суми пари додека го запознавате пазарот.
 • Ако веќе имате искуство со тргување со Forex, можеби ќе сакате да изберете стандардна, нулта распон или неограничена сметка.

За да дознаете повеќе за типовите сметки, проверете овде во делот Тргување на FBS.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Во зависност од типот на сметката, може да ви биде достапно да ја изберете верзијата на MetaTrader, валутата на сметката и потпора.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Секоја чест! Вашата регистрација е завршена!

Ќе ги видите информациите за вашата сметка. Погрижете се да го зачувате и да го чувате на безбедно место. Забележете дека ќе треба да го внесете бројот на вашата сметка (најава за MetaTrader), лозинка за тргување (лозинка за MetaTrader) и серверот MetaTrader на MetaTrader4 или MetaTrader5 за да започнете со тргување.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Не заборавајте дека за да можете да повлечете пари од вашата сметка, прво треба да го потврдите вашиот профил.

Како да се отвори со сметка на Фејсбук

Исто така, имате опција да ја отворите вашата сметка преку веб преку Facebook и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето Facebook на страницата за регистрација
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да го внесете вашиот адреса на е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Најави се“
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“ , FBS бара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адреса на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
После тоа автоматски ќе бидете пренасочени на платформата FBS.


Како да отворите сметка со Google+

1. За да се регистрирате со сметка на Google+, кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта.

Како да се отвори со Apple ID

1. За да се регистрирате со Apple ID, кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
3. Потоа внесете ја лозинката за вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата до вашиот Apple ID.


FBS Android апликација

Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Ако имате мобилен уред со Android, ќе треба да ја преземете официјалната мобилна апликација FBS од Google Play или овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „FBS – Trading Broker“ и преземете ја на вашиот уред.

Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Покрај тоа, апликацијата за тргување FBS за Android се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата.


FBS апликација за iOS

Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Ако имате мобилен уред со iOS, ќе треба да ја преземете официјалната мобилна апликација FBS од App Store или овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „FBS – Trading Broker“ и преземете ја на вашиот iPhone или iPad.

Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Покрај тоа, апликацијата за тргување FBS за IOS се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата.

Како да се најавите на FBS


Како да се најавите на FBS сметката?

 1. Одете на мобилната апликација FBS или веб-страница .
 2. Кликнете на „Најави се“.
 3. Внесете ја вашата е-пошта и лозинка.
 4. Кликнете на портокаловото копче „Најави се“.
 5. Кликнете на „Facebook“ или „Gmail“ или „Apple“ за да се најавите преку социјалната мрежа.
 6. Ако сте ја заборавиле лозинката, кликнете на „ Ја заборавивте лозинката “.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
За да се најавите на FBS, треба да отидете на апликацијата или веб-страницата на платформата за тргување . За да ја внесете вашата лична сметка (најавете се), мора да кликнете на „LOG IN“. На главната страница на страницата и внесете ги најавите (e-mail) и лозинката што сте ги навеле при регистрацијата.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS


Како да се најавите на FBS користејќи Фејсбук?

Можете исто така да се најавите на веб-страницата користејќи ја вашата лична сметка на Facebook со кликнување на логото на Facebook. Социјалната сметка на Facebook може да се користи на веб и мобилни апликации.

1. Кликнете на копчето Facebook
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Log In“
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Откако ќе кликнавте на копчето „Најави се“ , FBS бара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
После тоа автоматски ќе бидете пренасочени на платформата FBS.

Како да се најавите на FBS користејќи Gmail?

1. За овластување преку вашата Gmail сметка, треба да кликнете на логото на Google.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта. Ќе бидете однесени на вашата лична FBS сметка.

Како да се најавите на FBS користејќи Apple ID?

1. За овластување преку вашата сметка на Apple ID, треба да кликнете на логото на Apple.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
3. Потоа внесете ја лозинката за вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата до вашиот Apple ID. Ќе бидете однесени на вашата лична FBS сметка.

Ја заборавив мојата лична лозинка од FBS

За да ја вратите лозинката за лична област, ве молиме следете ја врската .

Таму, ве молиме, внесете ја адресата на е-пошта со која е регистрирана вашата Лична област и кликнете на копчето „Потврди“:
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
После тоа, ќе ја добиете е-поштата со врска за враќање на лозинката. Ве молиме, љубезно кликнете на тој линк.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Ќе бидете препратени на страницата каде што можете да ја внесете вашата нова лозинка за Лична област и потоа да ја потврдите.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Кликнете на копчето "Потврди". Вашата лозинка за Лична област е променета! Сега можете да се најавите во вашата Лична област.


Како да се најавите во апликацијата FBS Android?

Овластувањето на мобилната платформа Андроид се врши слично како овластувањето на веб-страницата на FBS. Апликацијата може да се преземе преку Google Play Market на вашиот уред или кликнете овде . Во прозорецот за пребарување, само внесете FBS и кликнете „Инсталирај“.

По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на мобилната апликација за Android FBS со користење на вашата е-пошта, Facebook, Gmail или Apple ID.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS


Како да се најавите во апликацијата FBS iOS?

Мора да ја посетите продавницата за апликации (itunes) и при пребарувањето користете го копчето FBS за да ја пронајдете оваа апликација или кликнете овде . Исто така, треба да ја инсталирате апликацијата FBS од App Store. По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на мобилната апликација FBS iOS со користење на вашата е-пошта, Facebook, Gmail или Apple ID.
Како да отворите сметка и да се најавите на FBS
Thank you for rating.