Услуга FBS VPS - Бесплатна работа 24/7

Услуга FBS VPS - Бесплатна работа 24/7
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: Бесплатна VPS услуга


Што е услуга VPS?

VPS значи „Виртуелен приватен сервер“.
Можете да ја искористите оваа можност во FBS бесплатно, едноставно со еднократен депозит од најмалку $450 .

Кои дополнителни придобивки ќе ги добиете со користење на VPS ?

 1. Заштита од прекини на струја и поврзување
 2. Брза и стабилна врска со платформата за тргување
 3. Работа 24/7, вклучително и офлајн режим
 4. Можете да тргувате насекаде
 5. Силно обезбедување
 6. Можност за инсталирање на какви било стручни советници

Ве молиме, љубезно ве информираме дека VPS-услугата е бесплатна само во текот на првиот месец на користење.

Почнувајќи од вториот месец, таксата од 33 долари за следниот месец се одзема од сметката наведена од клиентот за време на поставувањето на серверот.

Услугата ќе остане бесплатна ако тргувате со најмалку 3 стандардни лота во претходниот месец.

Љубезно потсетување: 1 лот на сметката „Cent“ = 0,01 стандарден лот.

Ако нема достапни средства на вашите сметки и не е исполнет условот за обем на тргување, услугата е оневозможена.

Важна информација!

 • ECN сметките не се прифаќаат.


Како да поставите VPS?

Откако ќе направите еднократен депозит од најмалку 450 УСД , можете да кликнете на копчето „Постави сервер“.

По инсталирањето на VPS системот во вашата Лична област , ќе ги добиете следните информации:

 • Локација;
 • IP адреса;
 • Корисничко име: Администратор;
 • Лозинка.

Сега, ве молиме, пронајдете „Поврзување со далечинска работна површина“ на вашиот компјутер. Секој оперативен систем Виндоус го има, така што само треба да го лоцирате. Може да ви препорачаме да користите „Пребарај во Windows“. Вака, на пример:

Услуга FBS VPS - Бесплатна работа 24/7
Ве молиме, кликнете на „Поврзување со далечинска работна површина“ и ќе го видите ова:
Услуга FBS VPS - Бесплатна работа 24/7

Вметнете ја IP адресата што ви е дадена за време на инсталацијата на VPS и кликнете на „Поврзи“.

Во следниот прозорец, ве молиме, љубезно изберете ја опцијата „Користете друга сметка“, внесете го најавувањето „Администратор“ и лозинката што ви е дадена со другите детали за VPS. Потоа кликнете на „OK“.
Услуга FBS VPS - Бесплатна работа 24/7
Ќе бидете препратени на следниот прозорец. Таму, ве молиме, кликнете на „Да“.
Услуга FBS VPS - Бесплатна работа 24/7
Вака ќе го видите вашиот VPS:
Услуга FBS VPS - Бесплатна работа 24/7

За да го затворите вашиот VPS по трговската сесија, кликнете на знакот [x] на врвот на страницата:

Услуга FBS VPS - Бесплатна работа 24/7
И потоа кликнете на „OK“:
Услуга FBS VPS - Бесплатна работа 24/7

Топло ви препорачуваме да ја проверите целосната листа на услови за услуга пред инсталацијата.


Услови за доделување VPS-сервер

 • За да добиете посветен VPS-сервер, треба да се исполнат следните услови:
  a. почнувајќи од 9 ноември 2016 година, направете еднократен депозит од најмалку 450 УСД.
  б. побарајте ја услугата со кликнување на копчето „Постави сервер“ во вашата Лична област.
 • Услугата е бесплатна во првите 30 дена од користењето.
 • Почнувајќи од вториот месец, услугата ќе остане бесплатна под услов клиентот да има тргувано најмалку 3 стандардни лота во претходниот месец (1 лот на сметка „Cent“ = 0,01 стандарден лот).
 • Во случај во текот на претходниот месец да се тргува со помалку од 3 лота, надоместокот од 33 долари за следниот месец се одзема од сметката наведена од клиентот при поставувањето на серверот. Во случај на недоволни средства на наведената сметка, надоместокот се одзема од друга сметка на клиентот по дискреција на Компанијата. Доколку нема достапни средства на сметките на клиентот и не е исполнет условот за обем на тргување, услугата е оневозможена.
  Пример: клиент прави депозит од 450$ и поставува VPS-сервер на 9 ноември 2016 година. Во периодот од 9 ноември 2016 година до 9 декември 2016 година, услугата се обезбедува бесплатно. За да ја добиете услугата бесплатна за периодот од 9 декември 2016 година до 9 јануари 2017 година, потребно е да се тргуваат најмалку 3 лота помеѓу 9 ноември 2016 година и 9 декември 2016 година заклучно со. Во случај клиентот да тргува со помалку од 3 лота во периодот од 9 ноември 2016 година до 9 декември 2016 година, надоместокот од 33 долари ќе биде одбиен од наведената сметка на 10 декември 2016 година.
 • Клиентот може да ја откаже услугата во секое време со кликнување на копчето „Откажи сервер“ на страницата за услуги во областа Лична. Во случај на откажување на услугата, надоместокот за услугата за остатокот од месецот не се пресметува повторно.
Thank you for rating.