Bonuset - FBS Albania - FBS Shqipëria

 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: Shërbimi VPS falas
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: 100 dollarë falas
 • Periudha e promovimit: Brenda 30 ditëve nga depozitimi juaj
 • Promovimet: 100% Bonus depozite
 • Periudha e Konkursit: Cdo muaj
 • Çmimet: Çdo gjë që dëshironi të keni
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: Nga pajisjet e teknologjisë së lartë te Mercedes S-Class!
 • Periudha e Konkursit: Çdo 2 javë
 • Çmimet: 1,000 dollarë për Solo dhe 2,100 dollarë për ekipin
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: 15 $ / Shumë para të gatshme
 • Periudha e Konkursit: Çdo 2 javë
 • Çmimet: Pool çmimesh 1000 dollarësh