Një ditë në jetën e një tregtari Forex me kohë të plotë në FBS
Blog

Një ditë në jetën e një tregtari Forex me kohë të plotë në FBS

Deri kohët e fundit, tregtimi në Forex frymëzoi frikë dhe mosbesim për shumë njerëz që nuk ishin të njohur me industrinë financiare. Turma e "Australisë së tregtisë ditore" nuk është shumë e zëshme në lidhje me përfitimet që gëzojnë, kështu që tregtia është ende mjaft e anashkaluar (si një aktivitet i plotë ose me kohë të pjesshme) për shumicën dërrmuese. Por e gjithë kjo po ndryshon. Jo shumë kohë më parë, mundësitë e tregtimit që vinin me çiftet e monedhave dhe aksionet ishin në dispozicion vetëm për bizneset e mëdha dhe macet e majme me kostume që punonin në zyrat e kullave prej xhami. Kushdo që dëshironte të tregtonte me kohë të plotë kishte nevojë për një arsimim specifik. Për shkak të kësaj, njerëzit ende besojnë se një tregtar ditor ka nevojë për një diplomë financiare për të fituar para duke tregtuar tregje. Le të jemi të qartë, për të tregtuar tregjet globale nuk keni nevojë për përvojë të mëparshme në financa. Tregtimi është një mundësi që ekziston për pothuajse këdo këto ditë, dhe ka fituar popullaritet vit pas viti. Falë përparimeve në llogaritjet personale dhe lidhjet me internetin, tregu global është lehtësisht i disponueshëm për këdo që ka një kartë krediti ose një portofol elektronik. Dhe, me krijimin e aplikacioneve të tregtimit celular, tregtimi është bërë më shumë se thjesht një shans për të fituar para nga shtëpia. Qoftë me kohë të pjesshme apo të plotë, të qenit tregtar është bërë një aktivitet dhe mundësi emocionuese për shumë njerëz. Këta tregtarë kontrollojnë tregjet dhe bëjnë porosi çdo ditë, dhe ata gëzojnë këtë akses të pakufizuar kudo dhe në çdo kohë. Dhe pjesa më e mirë për të filluar këto ditë është se mund të praktikoni pa rrezik në një llogari demo. Pas një kohe, pasi niveli juaj i besimit të rritet, ju mund të tregtoni në nivele gjithnjë e më të larta, duke mbajtur në të njëjtën kohë brenda një buxheti që përputhet me situatën tuaj financiare dhe qëllimet e ardhshme. Shumë e mirë për të qenë e vërtetë?