FBS Programi i Filialit - FBS Albania - FBS Shqipëria

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS


Pse të lidheni me FBS


Komisioni i Lartë Partner
 • Komisioni më transparent i filialeve: deri në 10 dollarë për lot!

Bonuset dhe promovimet
 • Merrni akses në specialet e nxehta për partnerët – bonuse, promovime dhe konkurse me çmime të mëdha


Avantazhet e zgjedhjes së programit të partneritetit FBS

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS
Biznes fitimprurës pa investime fillestare
 • Ju mund të fitoni para me aftësitë tuaja të rrjetëzimit dhe marketingut pa investuar asnjë monedhë

Tërheqja minimale prej $1
 • FBS nuk vendos kufizime për shumën e tërheqjes - çdo shumë mbi $1 është e mirë

Dhurata dhe promovime për partnerët
 • Llogaria e partnerit vjen me privilegje - aksesoni materialet promovuese dhe merrni pjesë në konkurse të ndryshme!

Liria e veprimit
 • Ju jeni të lirë të promovoni EA-të tuaja, faqet e internetit dhe shërbimet e zbritjeve, mësimet, etj.

Fitim shtesë
 • Merrni komisionin e filialeve deri në 10 dollarë për lot

Tërheqje ditore
 • Fondet tuaja janë të disponueshme sa herë që ju nevojiten - thjesht bëni një kërkesë dhe merrni paratë tuaja në asnjë kohë

Materiale promovuese
 • Nuk ka nevojë të humbni kohën tuaj për të krijuar banderola nga e para – zgjidhni nga dhjetëra opsione të gatshme dhe filloni menjëherë!

Trajtim special
 • Menaxheri juaj personal ju ndihmon gjatë gjithë rrugës dhe flet gjuhën tuaj amtare

Programet partnere të FBS

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS
FBS ofron dy programe të ndryshme partneriteti për të përfituar në Forex, — Filialin dhe Prezantimin e Brokerit. Çdo program është zhvilluar për të përmbushur në mënyrë të përsosur nevojat e partnerëve të mundshëm.

Çdo program i jep partnerit akses në bibliotekën e madhe të materialeve promovuese. Do të ketë gjithashtu një menaxher personal të gatshëm për të ndihmuar me të gjitha pyetjet tuaja 24/7.Filialin FBS

Programi FBS Affiliate është i përsosur për specialistë në internet si webmasters, SEO, PPC dhe specialistë të tjerë të trafikut në internet. Ky partneritet ju ndihmon të fitoni para nga trafiku juaj në ueb dhe celular dhe është i disponueshëm për të gjitha produktet FBS, të tilla si FBS — Zona personale celulare, FBS CopyTrade, FBS Trader, etj.

Në varësi të preferencave tuaja, ju mund të zgjidhni nga dy modele të ndryshme — Ndarja e të ardhurave ose CPA.

Pavarësisht se cilin program zgjidhni, do të jeni në gjendje të përdorni analiza të gjera të trafikut për të optimizuar cilësinë e klientëve, për të rritur fitimet tuaja dhe për të tërhequr fitimet në mënyrë të qëndrueshme.
Ndarja e të ardhurave
Me partnerin e modelit FBS Revenue Share mund të marrë deri në 70 për qind nga fitimi i ndërmjetësit nga klientët e referuar.

Ky model i zbritjeve të bazuara në përqindje llogaritet nga të ardhurat e kompanisë sipas diferencës. Spread është diferenca në një pozicion tregtar - hendeku midis shitjes në një monedhë të së ardhmes dhe blerjes në një tjetër. Blerja e monedhës është shumë më e shtrenjtë se shitja e saj, - sa më shumë klienti të tregtojë në treg, aq më shumë fitim nga përhapja merr ndërmjetësi. Kështu, do të ketë më shumë zbritje për webmasterin.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS
Përqindja e pagesës varet nga numri i klientëve të tërhequr në një muaj. Sa më shumë tregtojnë klientët tuaj të referuar - aq më shumë merrni!

Shembull i ndarjes së të ardhurave të filialeve FBS

Ndërsa tërheqni 100 klientë nga Indonezia, mund të fitoni nga 6393 dollarë në muaj. Komisioni mesatar nga një klient në Indonezi për 3 muaj është 267 dollarë. 70 % nga shuma është e barabartë me 189 dollarë. Kështu që ju mund të fitoni lehtësisht paratë e përmendura më lart ose edhe më shumë.


Modeli i partneritetit CPA
CPA (Cost Per Action) ka të bëjë me pagesën fikse për një veprim të synuar të kryer në internet. Me FBS ju mund të merrni deri në 16 dollarë për çdo CPA të klientit tuaj.

Zbritjet që merrni mund të jenë të ndryshme: në ofertat celulare pagesat varen nga shteti dhe lloji i pajisjes (iOS/Android), tek ofertat në ueb vetëm për vendin.

Për shembull, pagesa është 15 dollarë për plumb. Do të thotë që ju mund të fitoni deri në 1000 dollarë në javë duke tërhequr sa më pak përdorues. Gjithçka që ju nevojitet që përdoruesit të bëjnë është të kryejnë veprime të synuara. Kur përdoruesi regjistrohet në sistemin FBS dhe verifikon dokumentet e nevojshme për të filluar tregtimin, ju merrni 15 dollarë.

FBS është gati për të marrë trafik të rënduar. Kështu, pagesa mund të rritet pothuajse pa kufi.

FBS Prezantimi i Brokerit (IB)

Programi FBS IB është i përshtatshëm për IB-të, përfaqësuesit lokalë, ekspertët e Forex, për kontakte personale dhe aktivitete lokale.

Edhe një herë, sa më shumë klientë të sillni – aq më shumë fitoni me FBS, por këtë herë kushtet janë të ndryshme. Me partnerin e programit IB merr komision deri në 80 dollarë për çdo lot të tregtuar nga klienti. Partnerët marrin pagesat e tyre çdo ditë.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS
Për të marrë një komision, klientët tuaj duhet të regjistrohen në FBS përmes lidhjes tuaj unike dhe të tregtojnë më vonë. Ky model partneriteti është i disponueshëm për klientët në ueb me llogari MT4 ose MT5 dhe për përdoruesit celularë të FBS - vetëm Zona Personale Mobile.

Për të përfituar më shumë me këtë model, mund të gëzoni partneritet në tre nivele. Në këtë rast, ju mund të tërheqni partnerë të tjerë për të sjellë klientë në FBS dhe për të marrë të ardhura edhe më të larta. Të gjitha komisionet e niveleve përshkruhen në faqen e internetit të Partnerëve të FBS.

Nëse është e nevojshme, FBS mund të sigurojë materialet unike promovuese për aktivitetet jashtë linje sipas kërkesës.

Bashkohuni me familjen e partnerëve të FBS, rritni fitimin tuaj dhe arrini në nivelin e ri të pasurisë. FBS ofron të gjitha mundësitë për partnerët për ta bërë atë të ndodhë lehtë dhe shpejt.


Si funksionon Programi i Filialit


Bëhu Partner
 • Hapni një llogari partneri falas dhe angazhoni njerëzit në tregtimin me FBS

Tërhiqni njerëzit
 • Zgjeroni rrjetin tuaj të filialeve: përdorni materialet tona promovuese falas, reklamoni specialet e kompanisë, etj.

Merrni të ardhura
 • Merrni një komision nga secili prej porosive të klientëve tuaj

Tërhiqet komisioni

Si të bëheni partner

Misioni i Partnerit (IB - Prezantimi i Brokerit) i kushtohet tërheqjes së klientëve të gatshëm të depozitojnë dhe tregtojnë. Duke tërhequr klientë, një IB mund të marrë një komision për tregtimin e klientëve të tij/saj.

Për të funksionuar llogarinë tuaj të Partnerit, klientët tuaj duhet të depozitojnë para dhe të mbyllin urdhrat e tregtimit. Komisioni varet nga instrumenti i tregtuar, madhësia e lotit dhe lloji i llogarisë. Vizitoni këtë faqe për të parë tarifat e komisionit për 1 lot.

Të bëhesh IB është e lehtë dhe kërkon më pak se 3 minuta për të filluar:

1. Hapni një llogari partneri në FBS nëpërmjet kësaj lidhjeje .

2. Hyni në Zonën tuaj Personale dhe merrni lidhjen tuaj unike të referimit.
 • Një lidhje referimi është kodi juaj unik për të regjistruar klientët. Pasi një klient klikon mbi të, informacioni ruhet në shfletuesin e tij për disa muaj. Sa herë që ai kthehet në www.fbs.com, faqja do ta kujtojë atë si klientin tuaj.

3. Tani promovoni këtë lidhje, postojeni në sa më shumë burime që mundeni. Ju mund të përdorni materialet promovuese që ne ofrojmë falas.
Shikoni klientët tuaj që tregtojnë dhe merrni FITIM!

4. Aktiviteti i klientëve mund të monitorohet në cilësimet e llogarisë tuaj të partnerit.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS
Ju mund t'i motivoni klientët tuaj të mundshëm të regjistrohen në llogarinë tuaj të Partnerit duke ndarë një përqindje të komisionit të marrë me klientin tuaj.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS

Ku mund ta marr lidhjen time të referimit?

Një lidhje referimi është kodi juaj unik për të regjistruar klientët. Pasi një klient klikon mbi të, informacioni ruhet në shfletuesin e tij për disa muaj. Sa herë që ai kthehet në www.fbs.com, faqja do ta kujtojë atë si klientin tuaj.

Ju mund të merrni lidhjen tuaj të referimit në zonën tuaj personale. Për ta bërë këtë, ju lutemi, vazhdoni te faqja e llogarisë së Partnerit dhe zgjidhni skedën "Lidhja e Referimit". Ju do të shihni lidhjen tuaj të referimit në fund të faqes në fushën nën "Lidhja e referimit me ID-në tuaj të partnerit".
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS
Një IB mund të përdorë çdo fjalë kyçe, në vend të ID-së së tij/saj.
Lidhja juaj e referimit me një fjalë kyçe funksionon saktësisht njësoj si lidhja me ID-në e partnerit tuaj. Pavarësisht nga formati i lidhjes që përdorni, të gjithë klientët që ndjekin lidhjen tuaj do të regjistrohen automatikisht në grupin tuaj IB.

Pasi të vendosni fjalën tuaj kyçe në fushën e duhur dhe të klikoni në “Krijo një lidhje”, ajo do të pasqyrohet në fund të faqes, në fushën më poshtë “Lidhja e referimit me fjalën tuaj kyçe”.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS

Ju lutemi, vini re se vetëm një lidhje referimi është e vlefshme në të njëjtën kohë, dmth ajo që është krijuar më e fundit. Të gjitha lidhjet e referimit të krijuara më parë bëhen të pavlefshme.


FAQ të Programit të Filialit


Çfarë është një zbritje?

Ju mund t'i motivoni klientët tuaj të mundshëm të regjistrohen në llogarinë tuaj të Partnerit duke ndarë një përqindje të komisionit të marrë me klientin tuaj (zbritje).

Zbritja mund t'i paguhet çdo referimi veçmas ose në një grup llogarish në të njëjtën kohë.

Ju jeni ai që zgjidhni se çfarë përqindje të komisionit të partnerit tuaj do t'u ktheni klientëve tuaj.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS

Si mund të transferoj fonde në llogarinë time të Partnerëve?

Ju lutemi, mbani mend se një klient mund të transferojë fonde në llogarinë e tij të Partnerëve vetëm në rast se Partneri i ka transferuar më parë fondet në llogarinë e klientit.

Gjithashtu, dëshirojmë t'ju kujtojmë se një klient mund të transferojë fonde në llogarinë e tij/saj të Partnerëve vetëm në rast se janë verifikuar si Zona Personale e Partnerëve dhe Zona Personale e klientëve.

Për të transferuar fonde, ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm:

1. Hyni në Zonën tuaj Personale;

2. Klikoni mbi Financat në menynë në krye të faqes;
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS
3. Klikoni "Transferoni te Partneri";
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS
4. Tregoni llogarinë;

5. Specifikoni shumën që dëshironi të transferoni;

6. Klikoni në butonin "Transfer".

Ju do të mund të shihni statusin e këtij transaksioni në Historinë e Transaksioneve.


Si mund të transferoj fonde në llogarinë e klientit tim?

Një Partner mund të transferojë fonde në llogarinë e klientit të tij/saj vetëm në rast se janë verifikuar si Zona Personale e Partnerëve dhe Zona Personale e klientëve . Për të transferuar fonde, ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm: 1. Hyni në Zonën tuaj Personale; 2. Kaloni në programin IB duke klikuar mbi avatarin tuaj në krye të faqes. 3. Klikoni në "Financat" në menynë në të majtë; 4. Klikoni në "Transfer te klienti"; 5. Tregoni llogarinë; 6. Specifikoni shumën që dëshironi të transferoni; 7. Klikoni në butonin "Transfer". Partneri do të jetë në gjendje të shohë statusin e këtij transaksioni në Historinë e Transaksioneve të tij/saj.


Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBSNuk mund të transferoj fonde në llogarinë time të Partnerëve

Ju lutemi të informoni se një klient mund të transferojë fonde në llogarinë e tij/saj të Partnerëve vetëm në rast se Partneri i ka transferuar më parë fondet në llogarinë e klientit.

Dëshirojmë t'ju kujtojmë se transferimi i fondeve ndërmjet llogarisë së Partnerëve dhe llogarisë së klientit nuk është i mundur nëse ndonjë prej llogarive nuk verifikohet.

Nuk kam marrë komisionin tim të partnerit

Ju lutemi, mbani mend se sistemi i pagesave të komisionit IB është mjaft i qartë dhe transparent: të gjitha tarifat janë fikse për çdo lloj llogarie dhe çdo mjet tregtimi. Tabela e detajuar mbi tarifat e sakta është e disponueshme në seksionin e Partneritetit të faqes sonë të internetit.

Ju lutemi, informohuni që ju merrni komisionin tuaj total IB në fund të çdo dite tregtimi për të gjithë klientët dhe të gjitha porositë që ata ekzekutuan gjatë tij. Ju mund t'i kontrolloni pagesat për secilin klient dhe çdo porosi veç e veç në seksionin e Raporteve të zonës tuaj Personale.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve FBS
Për shembull, nëse klienti juaj hap një porosi në llogarinë Cent AUDCAD me volum 1 lot me çmim hapjeje 1.00000 dhe e mbyll me 1.00060 (ose e hap me 1.00060 dhe mbyllet me 1.00000), ju do të mund të merrni 10 cent.

Nëse klienti juaj hap një porosi në llogarinë Cent AUDCAD me volum 1 lot me çmim hapjeje 1.00000 dhe e mbyll me 1.00059 (ose e hap me 1.00059 dhe mbyllet me 1.00000), ju nuk do ta merrni komisionin.

Nëse klienti juaj hap një porosi në llogarinë Cent AUDCAD me volum 0.1 lot me çmim hapjeje 1.00000 dhe e mbyll me 1.00060 (ose e hap me 1.00060 dhe mbyllet me 1.00000) ju do të merrni 1 cent.

Nëse klienti juaj hap një porosi në llogarinë Cent AUDCAD me volum 0.01 lot me çmim hapjeje 1.00000 dhe e mbyll me 1.00060 (ose e hap me 1.00060 dhe e mbyll me 1.00000) ju nuk do ta merrni komisionin, sepse sipas Marrëveshjes së Partnerit:
7.3. ... Shuma minimale e komisionit prezantues të ndërmjetësit për llogaritë “Cent” që duhet paguar është 1 cent.
Thank you for rating.