FBS Hap llogari - FBS Albania - FBS Shqipëria

Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS


Si të hapni një llogari në FBS


Si të hapni një llogari tregtare

Procesi i hapjes së një llogarie në FBS është i thjeshtë.
 1. Vizitoni faqen e internetit fbs.com ose klikoni këtu
 2. Klikoni butonin "Hap një llogari " në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit. Ju do të duhet të kaloni procedurën e regjistrimit dhe të merrni një zonë personale.
 3. Mund të regjistroheni përmes një rrjeti social ose të futni manualisht të dhënat e kërkuara për regjistrimin e llogarisë.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Shkruani emailin tuaj të vlefshëm dhe emrin e plotë. Sigurohuni që të kontrolloni nëse të dhënat janë të sakta; do të nevojitet për verifikim dhe një proces të qetë të tërheqjes. Pastaj klikoni në butonin "Regjistrohu si tregtar".
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Do t'ju shfaqet një fjalëkalim i përkohshëm i krijuar. Mund të vazhdoni ta përdorni, por ne ju rekomandojmë të krijoni fjalëkalimin tuaj.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Një lidhje konfirmimi me email do të dërgohet në adresën tuaj të emailit. Sigurohuni që të hapni lidhjen në të njëjtin shfletues ku ndodhet Zona juaj Personale e hapur.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Sapo adresa juaj e emailit të konfirmohet, do të keni mundësi të hapni llogarinë tuaj të parë tregtare. Mund të hapni një llogari Reale ose Demo.

Le të kalojmë në opsionin e dytë. Së pari, do t'ju duhet të zgjidhni një lloj llogarie. FBS ofron një sërë llojesh llogarish.
 • Nëse jeni fillestar, zgjidhni llogarinë cent ose mikro për të tregtuar me shuma më të vogla parash ndërsa njiheni me tregun.
 • Nëse tashmë keni përvojë tregtare në Forex, mund të dëshironi të zgjidhni një llogari standarde, zero ose të pakufizuar.

Për të mësuar më shumë rreth llojeve të llogarive, kontrolloni këtu seksionin Tregtim të FBS.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Në varësi të llojit të llogarisë, mund të jetë e disponueshme për ju që të zgjidhni versionin e MetaTrader, monedhën e llogarisë dhe levën.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
urime! Regjistrimi juaj ka përfunduar!

Do të shihni informacionin e llogarisë tuaj. Sigurohuni që ta ruani dhe ta mbani në një vend të sigurt. Vini re se do t'ju duhet të futni numrin e llogarisë tuaj (hyrja në MetaTrader), fjalëkalimin e tregtimit (fjalëkalimin MetaTrader) dhe serverin MetaTrader në MetaTrader4 ose MetaTrader5 për të filluar tregtimin.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Mos harroni se për të qenë në gjendje të tërhiqni para nga llogaria juaj, duhet së pari të verifikoni profilin tuaj.

Si të hapni një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes ueb-it nga Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook në faqen e regjistrimit
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani Adresa e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , FBS po kërkon qasje në: Emrin tuaj dhe fotografinë e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Pas kësaj Ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën FBS.


Si të hapni një llogari Google+

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google+, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Si të hapni me Apple ID

1. Për t'u regjistruar me një Apple ID, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
2. Në dritaren e re që hapet, futni ID-në tuaj të Apple dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në Apple ID tuaj.


Aplikacioni FBS Android

Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular FBS nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “FBS – Trading Broker” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit FBS për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.


Aplikacioni FBS iOS

Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular FBS nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “FBS – Trading Broker” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit FBS për IOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Si të regjistroheni në FBS


Si të hyni në llogarinë FBS?

 1. Shkoni në aplikacionin celular FBS ose faqen e internetit .
 2. Klikoni në "Identifikohu".
 3. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
 4. Klikoni në butonin portokalli "Identifikohu".
 5. Klikoni në "Facebook" ose "Gmail" ose "Apple" për t'u identifikuar përmes rrjetit social.
 6. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni në " Keni harruar fjalëkalimin tuaj ".
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Për të hyrë në FBS, duhet të shkoni në aplikacionin ose faqen e internetit të platformës së tregtimit . Për të hyrë në llogarinë tuaj personale (hyni), duhet të klikoni në "LOG IN". Në faqen kryesore të faqes dhe futni hyrjen (e-mail) dhe fjalëkalimin që specifikuat gjatë regjistrimit.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS


Si të regjistroheni në FBS duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në logon e Facebook. Llogaria sociale e Facebook mund të përdoret në ueb dhe aplikacione celulare.

1. Klikoni në butonin
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Facebook 2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Pasi të keni Nëse keni klikuar në butonin "Identifikohu" , FBS po kërkon qasje në: Emrin tuaj dhe foton e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Pas kësaj Ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën FBS.

Si të regjistroheni në FBS duke përdorur Gmail?

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Gmail, duhet të klikoni në logon e Google.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale në FBS.

Si të regjistroheni në FBS duke përdorur Apple ID?

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Apple ID, duhet të klikoni në logon e Apple.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
2. Në dritaren e re që hapet, futni ID-në tuaj të Apple dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në Apple ID tuaj. Do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale në FBS.

Kam harruar fjalëkalimin tim të zonës personale nga FBS

Për të rivendosur fjalëkalimin tuaj të Zonës Personale, ju lutemi, ndiqni lidhjen .

Atje, ju lutemi, shkruani adresën e postës elektronike me të cilën është regjistruar Zona juaj Personale dhe klikoni butonin "Konfirmo":
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Pas kësaj, do të merrni e-mailin me një lidhje për rikuperimin e fjalëkalimit. Ju lutemi, klikoni me mirësi në atë lidhje.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Do të përcilleni në faqen ku mund të futni fjalëkalimin tuaj të ri të Zonës Personale dhe më pas ta konfirmoni atë.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Klikoni butonin "Konfirmo". Fjalëkalimi juaj i zonës personale është ndryshuar! Tani mund të identifikoheni në Zonën tuaj Personale.


Si të regjistroheni në aplikacionin FBS Android?

Autorizimi në platformën celulare Android kryhet në mënyrë të ngjashme me autorizimin në faqen e internetit të FBS. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes Tregut të Google Play në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Në dritaren e kërkimit, thjesht futni FBS dhe klikoni "Instalo".

Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular FBS android duke përdorur emailin tuaj, Facebook, Gmail ose Apple ID.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS


Si të regjistroheni në aplikacionin FBS iOS?

Duhet të vizitoni dyqanin e aplikacioneve (itunes) dhe në kërkim përdorni tastin FBS për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Gjithashtu ju duhet të instaloni aplikacionin FBS nga App Store. Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular FBS iOS duke përdorur emailin tuaj, Facebook, Gmail ose Apple ID.
Si të hapni një llogari dhe të regjistroheni në FBS
Thank you for rating.