FBS ги остварува вашите соништа - Сè што сакате да имате

FBS ги остварува вашите соништа - Сè што сакате да имате
  • Период на натпреварот: Секој месец
  • Награди: Сè што сакате да имате


FBS Dreams

Ова не е натпревар за тргување со FX или CFD.

Победи на натпреварот, тогаш FBS ќе го оствари твојот сон. Како што се моторни велосипеди, инвестициски алатки, автомобили, цел пакет на ВИП патувања итн ...ќе се изненадите кога ќе видите што FBS им даде на своите инвеститори!


Награди на FBS Dreams

Секој месец тие го избираат најзначајниот и најистакнатиот сон и го исполнуваат. Живејте го вашиот сон со FBS


Како да учествувате во FBS Dreams?

1. Пријавете се со FBS Потврдете ги вашите лични податоци

За да бидете квалификувани за овој натпревар, прво ќе треба да ја имате вашата сметка и да ги потврдите личните податоци со документи.

Апсолутно е бесплатен, а на натпреварот е бесплатен за приклучување.

*Можете да отворите секаков вид на сметки, бидејќи тоа не влијае на резултатот од вашиот натпревар.

2. Поврзете го вашиот профил на Facebook со FBS

Одете на страницата за промоција на FBS на нивната официјална веб-страница како подолу. Ако сè уште немате сметка на Facebook, тогаш ќе треба да отворите за да им се придружите.

FBS ги остварува вашите соништа - Сè што сакате да имате3. Споделете ја објавата на вашата Фејсбук страница

Наведете го вашиот сон во коментар на објавата и означете 2 пријатели кои исто така сонуваат за нешто убаво


4. FBS го прави твојот сон реалност

FBS го избира најзначајниот и најистакнатиот сон и го исполни

Потоа брокерот контактира со победникот, а името и неговиот сон ќе бидат објавени на официјалната веб-страница.


Одредби и услови на FBS Dreams

Ве молиме бидете сигурни дека ги разбирате сите правила на овој натпревар.

  • Оваа промоција(натпревар) се одржува месечно од 1-ви и завршува во 22:00 часот на 30-ти во месецот.(UTC+7)
  • Натпреварот е бесплатен за учество и може да се приклучувате секој месец континуирано.
  • Можете да учествувате само еднаш на натпревар.
  • Не можете да користите лажна сметка на Фејсбук, во спротивно објавата ќе биде исклучена од натпреварот.
  • „facebook.com/financefreedomsuccess“ е адресата каде што треба да ја споделите објавата. Треба да го објавите прво во вашата временска линија и да ја направите објавата јавна за сите.
  • Победникот на секој натпревар ќе биде објавен на официјалната веб-страница на ФБС.
  • Оваа промоција не вклучува никакви трговски активности или депозит, но мора да сте се регистрирале во FBS и веќе сте ги потврдиле личните информации со документи.
  • ФБС ќе го исполни сонот на победникот во рок од 30 дена по изборот.

Победникот на секој натпревар ќе треба да поднесе извештај со фотографии и некои детали за него. Кога ќе бидете избрани од FBS, ќе знаете повеќе детали.

Thank you for rating.