FBS i bën ëndrrat tuaja realitet - çdo gjë që dëshironi të keni

FBS i bën ëndrrat tuaja realitet - çdo gjë që dëshironi të keni
  • Periudha e Konkursit: Cdo muaj
  • Çmimet: Çdo gjë që dëshironi të keni


FBS Dreams

Ky nuk është një konkurs për të tregtuar FX ose CFD.

Fito konkursin, atëherë FBS do ta bëjë ëndrrën tënde realitet. Të tilla si motoçikleta, vegla investimi, makina, paketë të tëra udhëtimesh VIP etj …do të habiteni kur të shihni se çfarë ka dhënë FBS për investitorët e saj!


Çmimet e FBS Dreams

Çdo muaj ata zgjedhin ëndrrën më kuptimplote dhe më të spikatur dhe e përmbushin atë. Jetoni ëndrrën tuaj me FBS


Si të merrni pjesë në FBS Dreams?

1. Regjistrohuni me FBS Verifikoni të dhënat tuaja personale

Për t'u kualifikuar në këtë konkurs, fillimisht do t'ju duhet të keni llogarinë tuaj dhe të verifikoni të dhënat personale me dokumente.

Është absolutisht falas, dhe konkursi është falas për t'u bashkuar.

*Mund të hapni çdo lloj llogarie, pasi kjo nuk ndikon në rezultatin tuaj të konkursit.

2. Lidhni profilin tuaj në Facebook me FBS

Shkoni në faqen e promovimit të FBS në faqen e tyre zyrtare si më poshtë. Nëse nuk keni ende një llogari në Facebook, atëherë do t'ju duhet të hapni një për t'u bashkuar me ta.

FBS i bën ëndrrat tuaja realitet - çdo gjë që dëshironi të keni3. Ndani postimin në faqen tuaj në Facebook

Specifikoni ëndrrën tuaj në komentet e postimit dhe etiketoni 2 miq që gjithashtu ëndërrojnë diçka të bukur


4. FBS bën realitet ëndrrën tuaj

FBS zgjedh ëndrrën më kuptimplote dhe më të shquar dhe përmbushë atë

Më pas ndërmjetësi kontakton fituesin dhe emri dhe ëndrra e tij/saj do të shpallen në faqen zyrtare të internetit.


Termat dhe Kushtet e FBS Dreams

Ju lutemi sigurohuni që të kuptoni të gjitha rregullat e këtij konkursi.

  • Ky promovim(konkurs) mbahet çdo muaj nga data 1 dhe përfundon në orën 22:00 të datës 30 të muajit.(UTC+7)
  • Konkursi është i lirë për të marrë pjesë dhe ju mund të bashkoheni në të çdo muaj vazhdimisht.
  • Ju mund të merrni pjesë vetëm një herë në konkurs.
  • Ju nuk mund të përdorni një llogari të rreme në Facebook, përndryshe postimi do të përjashtohet nga konkursi.
  • “facebook.com/financefreedomsuccess” është adresa ku duhet të ndani postimin. Ju duhet ta postoni fillimisht në afatin kohor dhe ta bëni postimin publik për të gjithë.
  • Fituesi i çdo konkursi do të shpallet në faqen zyrtare të FBS.
  • Ky promovim nuk përfshin asnjë aktivitet tregtar ose depozitë, por ju duhet të jeni regjistruar në FBS dhe të keni verifikuar tashmë informacione personale me dokumente.
  • FBS do të përmbushë ëndrrën e fituesit brenda 30 ditëve pas përzgjedhjes.

Fituesi i çdo konkursi do të duhet të paraqesë raportin duke përfshirë foto dhe disa detaje mbi të. Kur të përzgjidheni nga FBS, do të dini më shumë detaje.

Thank you for rating.